پیام تبریک رئیس واحد بین الملل ماکو به مناسبت حلول ماه مبارک رمضان

۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۲:۳۲ کد : ۱۳۳ اخبار
تعداد بازدید:۵۷
ماه رمضان همان ماه‏ است که در آن، قرآن فرو فرستاده شده است، کتابى‏ که مردم را راهبر، و متضمّن‏ دلایل آشکار هدایت، و میزان‏ تشخیص حق از باطل است. (سوره بقره آیه ۱۸۵)
پیام تبریک رئیس واحد بین الملل ماکو به مناسبت حلول ماه مبارک رمضان

بسم الله الرحمن الرحیم

شَهْرُ رَمَضَانَ الَّذی أُنْزلَ فِیهِ الْقُرْآنُ هُدًی لِلنَّاسِ وَبَینَاتٍ مِنَ الْهُدَی وَالْفُرْقَانِ

ماه رمضان همان ماه‏ است که در آن، قرآن فرو فرستاده شده است، کتابى‏ که مردم را راهبر، و متضمّن‏ دلایل آشکار هدایت، و میزان‏ تشخیص حق از باطل است. (سوره بقره آیه 185)

ماه مبارک رمضان، ماه شناخت و معرفت، ماه توبه و مغفرت، ماه عبادت و بندگی خالصانه به درگاه خالق بی همتا، ماه خدا، ماه قرآن، ماه نزول رحمت و ضیافت بیکران الهی و ماه شکستن بت‌های نفس و سجده‌ی عشق بر درگاه معبود یکتا و نامتناهی و ماه آگاهی بیشتر از حقایق هستی است و این هدف در سایه تلاوت قرآن و تدبر در آن به دست می‌آید.

رمضان ماهی است که تمام زمینه های معنوی به منظور گرایش به ارزش های متعالی، برای اقشار مختلف جامعه فراهم است. نهایت لطف خداوند در این ماه شامل انسانها می شود، لطف همین بس که خداوند متعال در ماه رمضان یک شب را به آدمی داده که برتر از هزار ماه است، در شب قدر درهای آسمان بیش از هر زمان بر روی انسانها باز است.

اینجانب فرا رسیدن ماه مبارک رمضان را به اساتید ،کارکنان و دانشجویان محترم دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین الملل ماکو تبریک عرض کرده و موفقیت همگان را در بهره گیری مناسب از فرصت عظیم و معنوی ماه مبارک رمضان از درگاه حضرت احدیت مسئلت می نمایم.

دکتر مرادی

رئیس واحد ماکو