دعوت رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین الملل ماکو برای شرکت در راهپیمایی ۲۲ بهمن

۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۸:۴۲ کد : ۱۳۴ اطلاعیه ها
تعداد بازدید:۴۷
۲۲ بهمن ماه چهل و یکمین سال به ثمر نشستن نهال جمهوری اسلامی و سرآغاز پیروزی شکوهمند و رهایی ملت بزرگوار ایران از ظلم و ستم سلسله حکومت های شاهنشاهی و طاغوتی و استقلال ایران اسلامی است.

دعوت رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین الملل ماکو برای شرکت در راهپیمایی 22 بهمن

"بسمه تعالی

22 بهمن ماه چهل و یکمین سال به ثمر نشستن نهال جمهوری اسلامی و سرآغاز پیروزی شکوهمند و رهایی ملت بزرگوار ایران از ظلم و ستم سلسله حکومت های شاهنشاهی و طاغوتی و استقلال ایران اسلامی است.

در این روزهای عزیز، ملت ایران با رهبری داهیانه زعیم بزرگ جهان اسلام و بنیان گذار کبیر انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی (ره) و با تأسی از آموزه های اسلام ناب محمدی طومار ۲۵۰۰ ساله رژیم طاغوتی استبداد و استکبار را درهم پیچیدند و روح امید، احساس غرور و خودباوری را در کشور زنده کردند.

در چهل و یکمین  فجر شکوهمند انقلاب اسلامی، همدل و هم‌صدا، با عزمی پولادین، گام‌های استوار و نستوه و در صفوفی یک رنگ و یک‌صدا، در راهپیمایی یوم‌الله 22 بهمن با آرمان‌های متعالی شهدا بخصوص سردار دلها ،سردار سلیمانی و امام عزیز و رهبر فرزانه انقلاب  تجدید میثاق نموده و در کشاکش بحران‌ها و کینه‌ها و دشمنی‌های آشکار و پنهان استکبارجهانی، وحدت ملی را فریاد می‌کنیم.

اینجانب ضمن پاسداشت یوم الله ۲۲ بهمن، از تمامی اقشار مردم شهید پرور شهرستان ماکو ، بخصوص دانشجویان،استادان فرهیخته و کارکنان خدوم دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین الملل ماکو دعوت می‌کنم تا با حضور در راهپیمایی 22 بهمن، قامت تنومند انقلاب اسلامی را یاریگر باشند و بار دیگر عظمت و شکوه این انقلاب را به همه جهانیان ثابت نمایند.

نظر شما :